OKU Sahabatku Fun Run 2

OKU Sahabatku Fun Run 2
Event Info:
  • 20 January, 2019
  • 06:30 AM (GMT +08:00)
  • Dataran DBKL
Add to my calendar
Buy Tickets

About

Jom luangkan masa anda sertai larian amal “OKU Sahabatku Fun Run 2.0” Jan 2019! Terbuka kepada semua lapisan masyarakat (Bukan OKU, OKU dan kanak-kanak). Yayasan Prihatin Insan menganjurkan OKU Sahabatku Fun Run 2.0 bertujuan untuk memberi peluang kepada orang ramai merasai denyut nadi bagaimana sahabat-sahabat istimewa kita bergelar OKU ini bergerak dari satu tempat ke satu tempat yang lain. 200 peserta awal akan menerima hadiah baucer e-wallet Touch N Go bernilai rm8. Jadi tunggu apa lagi? Daftar lah sekarang!


Race Pack Collection

Please be reminded to collect race kit at Yayasan Prihatin Insan (A7-2-A Lorong Pandan Pertama 5, Pandan Utama, 68000 Ampang) on working days from 8.30AM to 6.30PM. Alternatively, you can collect on 19/1/19 at Dataran DBKL from 9AM to 12PM. For enquiries, please contact Ammar at 01111169410.Fee:

OKU Sahabatku Fun Run 2
OKU Sahabatku Fun Run 2Rewards

OKU Sahabatku Fun Run 2FLAG-OFF TIME

TBC

ENTITLEMENTS

Event Tee (Dryfit for adults and cotton for kids)
Finisher Medal 
Sling Bag (For first 200 participants only) 
TnG e-wallet worth RM8 (For first 200 participants only)

ROUTE DETAILS

OKU Sahabatku Fun Run 2
T-SHIRT SIZE

OKU Sahabatku Fun Run 2
OTHER INFO

Soalan Lazim OKU Fun Run (FAQ) 
1. Bagaimana cara untuk mendaftar bagi menyertai program larian “OKU Sahabatku Fun Run”?
J. Sesiapa yang berminat untuk menyertai program larian “OKU Sahabatku Fun Run” boleh membuat pendaftaran secara online melalui aplikasi JomRun. 
Pendaftaran boleh dilakukan mulai 4/12/2018 hingga 5/1/2019.

2. Bagaimana cara untuk membuat pembayaran penyertaan?
J. Selepas pendaftaran penyertaan, pembayaran boleh dilakukan secara online melalui aplikasi JomRun. Bagi yang mengalami kesulitan untuk membayar secara online, anda boleh membayar melalui deposit tunai dan hantar resit bukti pembayaran kepada nombor berikut: (En Ammar 011-11169410)

3. Apa beza harga OKU dan Sahabat OKU?
J. Keistimewaan untuk seluruh warga OKU dan kanak kanak (OKU/bukan OKU), harga telah ditetapkan pada RM35 manakala sahabat OKU pula adalah orang upaya (bukan OKU) dan ditetapkan harga pada RM60.

4. Adakah larian ini ada hadiah untuk pemenang?
J. OKU Sahabatku Fun Run adalah larian amal jadi, tiada hadiah untuk pemenang memandangkan larian ini bukan pertandingan TETAPI, kesemua peserta yang menamatkan larian layak untuk mendapat medal.

5. Bila tarikh tutup pendaftaran?
J. Pendaftaran akan ditutup pada 5 Januari 2019. Jika kuota 500 penyertaan telah habis awal dari tarikh tutup, penyertaan akan ditutup serta merta.

6. Adakah larian OKU Sahabatku ini untuk OKU sahaja?
J. TIDAK. Larian ini terbuka untuk semua lapisan masyarakat, tak kira sama ada OKU ataupun bukan. Larian ini adalah larian amal jadi jangan lepas peluang untuk sertai larian ini beramai-ramai.

7. Bagaimana nak tahu sama ada pendaftaran sudah berjaya atau tak?
J. Setelah selesai mendaftar, pihak tuan/puan akan mendapat notis pendaftaran sudah Berjaya. Selain itu, anda akan dapat E-ticket dalam ‘Me’ tab > ‘E-ticket’ dalam aplikasi JomRun. 

8. Bila dan di mana baju larian boleh dituntut?
J. Tarikh dan lokasi untuk proses pengambilan baju akan dimaklumkan kemudian melalui page facebook OKU Sahabatku Fun Run 2.0 dan laman Yayasan Prihatin Insan atau melalui sistem pesanan ringkas (SMS). JomRun juga akan menghantar notification untuk memaklumkan semua peserta.


Buy Tickets