5KM INTERNATIONAL FUN WALK & RUN FOR WORLD PEACE 2.0 (MELAKA)

5KM INTERNATIONAL FUN WALK & RUN FOR WORLD PEACE 2.0 (MELAKA)
Event Info:
Registration Closed

ABOUT

EVENT POSTPONED TO 2021

Let's run 5KM INTERNATIONAL FUN WALK & RUN FOR WORLD PEACE 2.0 (MELAKA)!


RACE PACK COLLECTION

Acara 5KM International Fun Walk For World Peace ditangguhkan ke tahun 2021. Untuk tahun 2020 IAEWP akan teruskan dgn VIRTUAL WALK.

Para peserta hendaklah menghantar maklum balas untuk memilih antara berikut:
1. menyertai acara pada tahun 2021
2. mengikuti acara Virtual Walk 

Hantarkan email detail eticket number pendaftaran Jom Run beserta tempat acara berlansung ke [email protected]. 

Untuk sebarang pertanyaan  ditalian atau melalui whattsap 017-4022968.


REGISTRATION ENDS AT

01 May, 2020 11:59 PM (GMT +08:00)FROM ONLY RM50!

5KM INTERNATIONAL FUN WALK & RUN FOR WORLD PEACE 2.0 (MELAKA)LUCKY DRAW!

5KM INTERNATIONAL FUN WALK & RUN FOR WORLD PEACE 2.0 (MELAKA)ENTITLEMENT

1) T-shirt 
2) Finisher Medal 
3) E-certificate

5KM INTERNATIONAL FUN WALK & RUN FOR WORLD PEACE 2.0 (MELAKA)
T-SHIRT DESIGN & SIZE CHART

5KM INTERNATIONAL FUN WALK & RUN FOR WORLD PEACE 2.0 (MELAKA)
5KM INTERNATIONAL FUN WALK & RUN FOR WORLD PEACE 2.0 (MELAKA)
5KM INTERNATIONAL FUN WALK & RUN FOR WORLD PEACE 2.0 (MELAKA)
MEDAL DESIGN

5KM INTERNATIONAL FUN WALK & RUN FOR WORLD PEACE 2.0 (MELAKA)
YouTube Link


Updated Announcement 22 Jun 2020

Kepada Semua Yang Berkenaan

MAKLUMAN PENANGGUHAN  PROGRAM INTERNATIONAL 5KM FUN WALK FOR WORLD PEACE 2.0 2020 HARI KEAMANAN ANTARABANGSA 

Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas.

2. Sukacitanya saya menarik perhatian bahawa semua Program seperti di atas ditangguhkan kepada tahun 2021.. Penangguhan ini melibatkan program yang dijadualkan bermula bulan MAC – September. Penangguhan ini kerana arahan dari Kerajaan Malaysia yang tidak membenarkan sebarang perhimpunan melibatkan kehadiran jumlah besar untuk mengekang wabak Covid 19.

3. Untuk makluman semua, tarikh baharu untuk tahun 2021 hanya akan diumumkan setelah tamat tempoh PKPP iaitu pada 31 Ogos 2020. 

4. Semua Walk Kit peserta akan diserahkan setelah tarikh baharu 2020 dimuktamatkan. 

5. Pada tahun ini, IAEWP telah membuat keputusan untuk meneruskan sambutan Hari Keamanan Antarabangsa pada 20 September 2020 dengan hanya mengadakan Virtual Walk . Program ini, para peserta memilih untuk berjalan di mana sahaja samada disekitar rumah atau taman awam. 

6. Para peserta yang telah mendaftarkan diri untuk program 5Km Imternational Fun Walk For World Peace pada tahun ini diberi pilihan untuk mengikuti acara Virtual Walk tahun ini atau acara 5Km International Fun Walk yang ditangguhkan pada tahun 2021. Namun para peserta yang memilih untuk menyertai Virtual Walk pada 20 September tahun ini, tidak layak lagi untuk menyertai acara tersebut tahun hadapan . Jika ingin lagi turut serta pada tahun 2021 maka hendaklah membuat pendaftaran baharu. 

7. Para peserta yang memilih untuk mengikuti acara Virtual Walk 20 September 2020, semua Walk Kit akan dihantar ke alamat pada 10 September 2020. Namun jika para peserta yang ingin menarik diri dari kedua-dua acara tersebut, pihak tuan/puan bolehlah menghubungi nombor telefon di bawah. Jika para peserta membatalkan kedua-dua acara tersebut kos pos hendaklah ditanggung oleh para peserta sendiri. Pihak kami akan menghantar semua walk kit pada 25 Julai dengan kos pos ditanggung oleh para peserta sendiri jika memilih untuk menarik diri dari kedia-dua acara tersebut.

8. Para peserta hendaklah menghantar maklum balas dengan mengemukakan nombor pendaftaran Jom Run beserta tempat acara berlansung samada hendak menyertai acara pada tahun 2021 atau mengikuti acara Virtual walk atau untuk menarik diri melalui email [email protected]. Untuk sebarang pertanyaan  ditalian atau melalui whattsap 017 4022968. Kesudian di atas jasa baik tuan/puan  ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan setinggi-tingi penghargaan dan terima kasih. Semoga tuan terus berbakti memperjuangkan isi-isu keamanan dan pendidikan keharmonian sebagai satu jalur gemilang serta mewujudkan keamanan sejagat.

Sekian.