Mermaid Run Ranau

Mermaid Run Ranau
Event Info:
  • 07 June, 2020
  • 06:00 AM (GMT +08:00)
  • Padang Bandaran Ranau, Sabah
Add to my calendar
Buy Tickets

About

Setelah membuat perbincangan dan mendapatkan nasihat daripada agensi yang berkaitan. Pihak kami mengambil keputusan untuk menunda Mermaid Run Sabah Series ini yang sepatutnya berlangsung pada 

7 Jun - Ranau
28 Jun - Sandakan
12 Julai - Beaufort
19 Julai - Kota Kinabalu
29 Ogos - Keningau

Ke tarikh baru tahun hadapan yang kita akan putuskan secepat mungkin demi keselamatan para peserta dan petugas acara dan juga bagi sama-sama menghentikan penularan jangkitan Covid 19 ini.

Pihak kami juga difahamkan bahawa selepas PKP tamat sebarang aktiviti yang melibatkan perhimpunan ramai adalah tidak digalakkan sekurang kurangnya 6 bulan dan mungkin lebih bergantung kepada keadaan semasa.

Kepada peserta yang telah mendaftar, terima kasih kami ucapkan. Pendaftaran anda akan dibawa terus ke tarikh baru dan kekal valid. Ini kerana segala keperluan untuk acara ini telah ditempah lebih awal dan telah pun dalam perjalanan.

Pihak kami memohon maaf atas segala kesulitan yang mungkin dialami dan pihak kami juga akan buat yang terbaik bagi memastikan semuanya berjalan seperti yang kita mahukan lebih lebih lagi keselamatan/kesihatan peserta dan petugas acara.

Buat masa ini, marilah kita sama sama patuh kepada arahan untuk duduk dirumah dan kurangkan pergerakan bagi menghentikan penularan Covid 19 ini.

Terima kasih atas sokongan yang diberikan dalam situasi ini. Sekian

MS Sports & Event Management

Another exciting theme to bring runners together and attract new runners toward healthy life style. Run for Health, Run with Family, Run Happy..


Race Pack Collection

Event is postponed until further notice


Registration Ends at

19 April, 2020 11:59 PM (GMT +08:00)Fee:

Mermaid Run RanauRewards

Mermaid Run RanauENTITLEMENT

- T-shirt 
- Finisher Medal 
- Bib Number 
- Refreshment

TSHIRT DESIGN & SIZE CHART

Mermaid Run Ranau
Mermaid Run Ranau
Mermaid Run Ranau
FINISHER MEDAL

Mermaid Run Ranau
FLAG OFF TIME

6.00am

ANNOUNCEMENT

Mermaid Run Ranau

Buy Tickets