RWJ CHARITY RUN

RWJ CHARITY RUN
Event Info:
  • 23 November, 2019
  • 06:30 AM (GMT +08:00)
  • MINI DEWAN MASYARAKAT KG. TONOBON BARU, KENINGAU
Add to my calendar
Buy Tickets

About

RWJ CHARITY RUN merupakan satu larian amal yang dianjurkan oleh Komuniti Umat Katolik St. Fabianus, Kg. Tonobon Baru, Keningau. Terdapat 3 kategori yang akan dijalankan iaitu Kategori 10KM, 5KM dan Fun Run sejauh lebih kurang 3KM. Kesemua kategori ini terbuka kepada umum tidak mengira umur, jantina dan agama. 

Sebelum larian ini diadakan, Kad Dana akan diedarkan kepada semua 12 Zon termasuk Majlis Pastoral Paroki di bawah naungan Paroki Keningau. Sasaran kutipan dana ini adalah dalam kalangan ahli – ahli kkd, kuk, zon dan paroki, serta orang awam atau syarikat yang mahu menderma ikhlas. Kategori 10KM RWJ Charity Run ini akan bermula di Pintu Gerbang Kg.Tonobon Baru melalui Jalan Simpang Mengitom Baru Kikiran dan Kg.Pagansangan (CP4) dan tamat di Mini Dewan Masyarakat Kg. Tonobon Baru. 

Sementara, Kategori 5KM RWJ Charity Run juga akan bermula di Pintu Gerbang Kg. Tonobon Baru melalui Jalan Simpang Mengitom Baru Kikiran sehingga di Simpang Jalan Kandang Besar (CP2) dan membuat pusingan balik menuju ke garisan penamat iaitu Mini Dewan Masyarakat Kg. Tonobon Baru. Bagi Kategori Fun Run, ini juga akan bermula di Pintu Gerbang Kg. Tonobon Baru melalui Jalan Simpang Mengitom Baru sehingga di Penghujung Aspal Jalan Kg. Tonobon Baru (CP1) dan membuat pusingan balik menuju ke garisan penamat iaitu Mini Dewan Masyarakat Kg. Tonobon Baru.


Race Pack Collection

DATE – 17 NOVEMBER 2019 (SUNDAY) 
TIME – 2.00PM  
VENUE – CATHEDRAL ST. FRANCIS XAVIER (KSFX)


Registration Ends at

12 November, 2019 11:59 PM (GMT +08:00)Fee:

RWJ CHARITY RUNRewards

RWJ CHARITY RUNENTITLEMENT

1) T-SHIRT (Only for 5KM & 10KM)
2) FINISHER MEDAL
3) BIB
4) CERTIFICATE
5) LUCKY DRAW

T-SHIRT DESIGN & SIZE CHART

RWJ CHARITY RUN
RWJ CHARITY RUN
MEDAL DESIGN

RWJ CHARITY RUN
Route Map

RWJ CHARITY RUN

Buy Tickets